Hög Klack Skor i Dammode

Vurm för hög klack skor kommer aldrig att minska. Kvinnor älskar att bära höga klackar. Det ger dem en hel del självförtroende och de känner stor. Män också älskar att titta på kvinnor med klackar på. Bilden av en kvinna klädd i klackar och svajande höfterna när hon går är en syn att män älskar att titta på.

Det bidrar också till ego en kvinna att bli beundrad så synligt av män. Kärleken till hög klack skor kan göra en kvinna spendera en förmögenhet över designerkläder. Hennes kärlek till dessa skor har gjort tillverkare uppfinna fler och mer innovativa stilar för att matcha de aktuella trenderna. Du kan se olika färger och olika typer av höga klackar på marknaden.

Hög Klack

Historia av höga klackar:

Historien om skorna går tillbaka till 17-talet. Den användes först som ett verktyg för att hjälpa egyptiska slaktare att gå över blod spills från djuren efter att ha dödat dem. Den användes också av ryttare för att hjälpa dem från att glida medan ridning. Men den moderna hög klack skor kom på modet när Catherine de` Medici, den korta lilla hustru hertigen av Orléans, ville förbättra sin kroppsstorlek. Hon ville lägga till några fler inches till sin höjd. Men hon fick bollen i rullning och fler och fler kvinnor förälskad av behovet av att se längre. Detta förebådade trenden att bära högklackade skor.

Nedgången i hälarna:

De höga klackar förlorat sin popularitet under tiden för den franska revolutionen i 1700`s. Det kom åter på modet ett sekel senare och stannade i strid tills början av nittonhundratalet. Det blev omkörd av den platta sulor som dominerade modevärlden under några år efter det. De höga klackar var sedan tillbaka med en smäll med Louis hälarna. Och hälarna har fortsatt att vara en viktig del av Women`s mode hittills. Numera är kläder också utformade för att passa att bära högklackade skor.

Classy Louboutins

Den moderna trenden:

Under mitten av 1900, kom stilettos på modet. De var utformade för att likna dolken och var mycket populär bland kvinnorna. Med spridningen av höga klackar på alla områden, är kvinnor som bär dem till varje plats. De kan bäras utomhus, till partiet och även för kontor slitage. Utformningen av skorna ändras i enlighet därmed. Höjderna också variera börjar formulär bara 2 inches till en jättestor 8 inches hög. De sorter inkluderar platåskor, kilklack, staplade häl och spole hälen.

Platser där du kan bära klackar:

I dagarna gått, kunde klackar bäras till endast parter. Men med tidens gång, hög klack skor är nu bärs till kontoret och även för att göra standardverk som gör livsmedelsbutiker. De stilikoner idag föredömen genom att sätta på innovativa typer av höga klackar som senare ingår i dagligt slitage av folket. De kan även sätta på förskönat klackar med en hel del målning och carving. Men dessa skor kan nu användas för alla tillfällen.

Gör höga klackar gör du känner stor?

På grund av det faktum att kvinnor ser mer lockande och sexig, de älskar att stoltsera sina högklackade skor. Klackar inte bara lägga höjd men också göra benen ser mycket attraktiv. Hela är av kvinnan omvandlas när hon går förbi med ett par höga klackar. Hon ser mycket sofistikerade. Så hög klack skor säkert lägga till en ny dimension till personligheten hos varje kvinna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *