Restoran Upin dan Ipin

20121112 144227 Restoran Upin dan Ipin

Semalam PM sekeluarga lunch di Restoran Upin dan Ipin yang terletak di Seksyen 7 Shah Alam..sajo nak mencuba sebab nampak macam menarik jer kan..dari segi makanan PM tak nak sentuh sangat sebab pada PM biasa-biasa ajer..yang menarik perhatian PM suasana dalam restoran tuh..boleh kata semuo parents dalam restoran tuh dapat makan dengan tenang, anak masing-masing termasuk Mifz sibuk melopong tengok video Upin dan Ipin yang dimainkan oleh pihak restoran..so parents dah tak perlu sibuk-sibuk keluarkan Ipad ke, Tab ke, PSP ke..hehe

Lagi satu yang terasa agak lawak dan luar biasa sikit ialah wife PM nak order ayam berempah..then waiter tuh cakap ayam berempah dah habis..yang tinggal hanya ‘ Ayam Goreng Upin dan Ipin ‘ jer..haha

Published with Blogger-droid v2.0.6

30 thoughts on “Restoran Upin dan Ipin

  1. Sue Lynnda

    salam papa,

    sy pun penah bwak anak ke restoran upin ipin ni tapi saya tapau aje tak sempat nak mkn.

    Frust sket sebab beli seketul ayam goreng pun harga dlm rm3.50 kot!

    Reply
  2. IntaNBerliaN

    ayam goreng upin ipin?… apakah?… hahahhah… bahagian peha ke?..

    saya xpnh g lagi tp nak g gak.. tunggu hbs pantang dulu.. sbb si alisha ni pun mmg minat sgt dkt upin ipin ni :-)

    Reply
  3. norhidana

    tak pernah pg lagi, sbb nyer kalu bwk aiyan sama je, dia bukan kenal lg upin ipin…kang mak pak tak blh mkn gk heehhe… msti mifz rasa nk pg lg rest itu

    Reply
  4. faizal suffian

    Sya bru balik dr sana..mkn dua family, nsik aym, nsik lemak aym, nsik lauk aym lemak, nsik lauk ikn asam, nsik goreng…SEMUANYE XSEDAP LANGSUNG…byr smpi seratus lbh mmg rse xberbaloi!

    Reply
  5. faizal suffian

    Sya bru balik dr sna..pegi 2 fmily..mkn nsik aym, nsik lemak rendg aym, nsik lauk aym lemak, nsik lauk ikn asam, nsik grg…SEMUANYE TAK SEDAP LANGSUNG… service lembab..byr seratus lbh rse mmg xberbaloi!!..mcmana le nk support…

    Reply
  6. faizal suffian

    Sya bru balik dr sana..mkn dua family, nsik aym, nsik lemak aym, nsik lauk aym lemak, nsik lauk ikn asam, nsik goreng…SEMUANYE XSEDAP LANGSUNG…byr smpi seratus lbh mmg rse xberbaloi!

    Reply
  7. faizal suffian

    Sya bru balik dr sana..mkn dua family, nsik aym, nsik lemak aym, nsik lauk aym lemak, nsik lauk ikn asam, nsik goreng…SEMUANYE XSEDAP LANGSUNG…byr smpi seratus lbh mmg rse xberbaloi!

    Reply
  8. faizal suffian

    Sya bru balik dr sana..mkn dua family, nsik aym, nsik lemak aym, nsik lauk aym lemak, nsik lauk ikn asam, nsik goreng…SEMUANYE XSEDAP LANGSUNG…byr smpi seratus lbh mmg rse xberbaloi!

    Reply
  9. faizal suffian

    Sya bru balik dr sana..mkn dua family, nsik aym, nsik lemak aym, nsik lauk aym lemak, nsik lauk ikn asam, nsik goreng…SEMUANYE XSEDAP LANGSUNG…byr smpi seratus lbh mmg rse xberbaloi!

    Reply
  10. faizal suffian

    Sya bru balik dr sana..mkn dua family, nsik aym, nsik lemak aym, nsik lauk aym lemak, nsik lauk ikn asam, nsik goreng…SEMUANYE XSEDAP LANGSUNG…byr smpi seratus lbh mmg rse xberbaloi!

    Reply
  11. faizal suffian

    Sya bru balik dr sana..mkn dua family, nsik aym, nsik lemak aym, nsik lauk aym lemak, nsik lauk ikn asam, nsik goreng…SEMUANYE XSEDAP LANGSUNG…byr smpi seratus lbh mmg rse xberbaloi!

    Reply
  12. faizal suffian

    Sya bru balik dr sana..mkn dua family, nsik aym, nsik lemak aym, nsik lauk aym lemak, nsik lauk ikn asam, nsik goreng…SEMUANYE XSEDAP LANGSUNG…byr smpi seratus lbh mmg rse xberbaloi!

    Reply
  13. faizal suffian

    Sya bru balik dr sana..mkn dua family, nsik aym, nsik lemak aym, nsik lauk aym lemak, nsik lauk ikn asam, nsik goreng…SEMUANYE XSEDAP LANGSUNG…byr smpi seratus lbh mmg rse xberbaloi!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge