Karpet Murah Di Nilai 3

Hari yang agak meletihkan..dari pagi keluar malam baru balik rumah..dalam tengah hari PM
dan wife pergi ke Nilai 3 untuk mencari karpet untuk rumah baru nanti..
20120829 132553 Karpet Murah Di Nilai 3
Ternyata karpet di Nilai 3 jauh lebih murah jika nak di bandingkan dengan harga di Shah Alam..sebelum pergi ke Nilai 3 PM dah survey di beberapo kedai termasuk di Jakel, dan sememang nyer di Nilai 3 jauh lebih murah..
PM beli di Carpet Corporation Sdn Bhd..kedai pertamo yang PM masuk dan di kedai itu jugak yang PM beli..malas nak survey lagi, lagi pun harga di situ pado PM dah agak murah kalau nak bandingkan di Shah Alam nih..lagi satu sebab malas nak survey lagi ialah sebab PM mengejar masa untuk pergi ke rumah baru melihat hasil pemasangan grill..
20120829 125325 1 Karpet Murah Di Nilai 3
Berkenaan kedai karpet tuh..kedai nyer sangat-sangat luas..terdapat banyak pilihan
karpet..memang rambang mato di buek nyer..
Carpet Corporation Sdn Bhd nih terletak betul-betul di bahu jalan selepas simpang utama nak
masuk ke kawasan Nilai 3 tuh..
Hari yang meletihkan tetapi berbaloi-baloi..;-)

Published with Blogger-droid v2.0.6

34 thoughts on “Karpet Murah Di Nilai 3

  1. CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati)

    Betul PM… akak pun baru jer pergi nilai 3 tu semasa on the way balik shah alam dari kg en suami di Melaka… akak beli langsir .. murahnya bukan 2-3 ringgit… banyak bezanya… akak tengok di shah alam kain langsir harga RM25 semeter, di Nilai 3 baru RM12.90.. lepas tu akak tawar dapat RM10.. memang berbaloi kan PM..

    Reply
  2. kaklong

    sebelom raya kaklong pergi cari karpet kat nilai 3 gak,karpet tebal baru rm100..kat kl ni harga dari rm200-350..:)

    Reply
  3. mama aini

    ehem mama pun selalu terjah ke nilai3..cari bunga2 utk buat gubahan antaran ..wah sakan raya kat rumah baru ni..mesti cantik deco rumah baru PM ni..

    Reply
  4. Pingback: Gambar Karpet Murah di Nilai 3 | PaPa MiFz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge