Teknik Susukan Anak

As salam semuo…

 Teknik Susukan Anak

Selepas keletihan bermain air…Mifz minum susu sebagai penghilang dahaga…sambil menyandarkan diri nyer kat peha gua yang tak berapo nak gebu tuh…hehe

Akan di upload lagi beberapo gambar sekitar Wet World Water Park Shah Alam…

Lepas nih nak charge dulu laptop gua nih…bateri sudah kong la…huhu

32 thoughts on “Teknik Susukan Anak

  1. ieja amieja

    hehehe..seyes dolu2 hubby pun suka bagi ank minum susu mcm tu..(sebenonya ank yg nak main kek kaki ayah dio)..

    Reply
  2. Afzainizam

    lentok mifz dapat botol susu tuuu

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    diy repair door trim kereta

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge