Bulan Depan Pergi Cameron Highlands Lagi !!

As salam semuo…

Insyallah bulan depan akan bercuti ke Cameron Highlands lagi….hehe kali nih pergi dengan keluarga sebelah wife pulak…baru la adil dan saksamo…hehe

Kali nih ingat nak sewo apartment la…boleh main masak-masak dengan Mifz…hehe

Ado sapo-sapo nak rekemen apartment yang best kat CH tak?? Janji selesa duduk dah la…ado kemudahan-kemudahan perabot, TV dan kelengkapan memasak dah la…kalo ado mintak tolong bagi contact person yer…

Mungkin blogger Telor Power boleh rekemen bro…lu kan asal usul CH pasti ado kenalan-kenalan yang buat sewa-sewa apartment nih kan…?

40 thoughts on “Bulan Depan Pergi Cameron Highlands Lagi !!

  1. Lynn

    Hmm teringin gak nak tidur kat CH..selalu gi sana balik hari je..tak pun tidur umah adik ipar kat simpang pulai..huhu…jagung kat sana sedap papa mifz..

    Reply
  2. miloais milo

    best gi cameron…
    iols penah sewa apartment kat desa anthurium
    and equatorial
    the best – of kos lah equatorial

    Reply
  3. Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    sy ms tu tido kat equatorial tp just hotel la..takda tempat masak ke apa..tp kat sana bnyklah apartment cer try gugel-gugel

    Reply
  4. mak encik | SZ

    yg paling happy mifz la dapat jalan2 kan …

    kami penah stay apartment kat CH tu tp tak rekomen la sbb tingkat 4 takde lif plak tu … mujurlah kami sekeluarga shj, klu ada atuk nenek mmg tak larat la diorg nak panjat tangga tinggi tu…

    Reply
  5. dwaty

    seronoknya… saya pun tak puas lagi p… nak gi ladang strawberi plak… jeles tengok mifz…

    Reply
  6. rasp

    sangat suka kalo dpt gi CH…
    one of my favvy destination…
    cer check kat AGODA.com…
    kot kot ada yg murah, cukup kriteria & berkenan di hati…

    Reply
  7. siti murni

    kalau bawak family besar memang lebih jimat stay apartment…sygnya..kawan sy sorang ada buat homestay apartment kat sana..sygnya contact no dah takde..huhu

    Reply
  8. Bitt (double IS)

    enjoy bro…happy holiday…owhh tak tau lerr..saya mcm serik jek nak jejak kaki banyak kali kat sana…mungkin salah pilih jalan masa tu kot…pesan sayur buleh??? akekkekeke

    Reply
  9. Daddy Ziyyad

    aku dulu mmg selalu naik CH…suka lepak situ..ahahaha..kalau naik bukan time cuti sekolah, melambak apartment, just call aja..nombor byk kat tiang2/tepi jalan…tapi kalau time weekend, sila booking

    Reply
  10. Telor Power

    doren 012 2199761. tak pasti lah ada kosong ke tak bro. lg 1 lebih baek google jer dan booking.

    Reply
  11. Afzainizam

    hoooo ke sana lagi nampaknyerrr… mmg kali ni lagi gempak kot ..

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    diy repair seat kereta berlubang

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge