Wife Sms Nama Pilihan Untuk Anak Perempuan

As salam semuo….

Baru-baru nih dapat sms dari wife gua….dio sms namo pilihan nyer untuk anak perempuan kalo ado rezeki esok-esok…sah wife gua dah tak sabar untuk dapat kan anak keduo and kalo boleh teringin kan anak perempuan…:)

18 6 orig Wife Sms Nama Pilihan Untuk Anak Perempuan

Bilo dapat sms tuh…dengan pilihan namo yang dipilih wife gua….pun membuat gua macam tak sabar lak nak nak dapat anak keduo…and kalo ado rezeki nak kan anak perempuan jugak…cukup la sepasang kan…;)
Tapi kitaorang kalo boleh nak tunggu Mifz besar sikit baru proceed untuk next projek…hehe biar la buat maso nih segalo kasih sayang dicurahkan pado Mifz dulu…namo pilihan tuh akan disimpan dulu buat maso nih…:)

62 thoughts on “Wife Sms Nama Pilihan Untuk Anak Perempuan

  1. *SiRibenMerah

    adik gegirl mifz nnt mesti comey jugak cam abang dia.. kalau ada rezeki x pe bro.. cepat2 je.. biar diorg membesar sama2 lagi best…

    Reply
  2. Eliss Mie

    eliss teringin anak lelaki dan nama memang dah direservedkan masa mengandung nuha dulu lagi. standby dua nama kot2, keluar lelaki kan :P

    muhammad nasrul haque :)

    Reply
  3. KhaiRin : anies

    nama tu bla2 ms bleh cr..kdg2 da plan tp bla da tgk bayi teetiba rs nk nama lain.. (pengalaman org bkn sy)

    Reply
  4. diana

    betul2..tunggu dia besar sikit..bagi puas dapat layanan manja 24 jam.nanti dia dah besar ada ruang sikit untuk dia dan ruang tu kita boleh isi untuk adik dia pulak…:)

    Reply
  5. Kasih Salina

    ok la tu papamifz..apo yg nak di tunggu lagi ehh..sy pun dh ada dua girl. teringin jugak nk ada boy pulak kalo ada rezeki la kan..

    Reply
  6. kaklong

    copek2 beranak kocik lagi..nanti dah bosa sonang..sok tak do lah org koba..”huh..dah tuo2 pun nak beranak laie”..heheheh!

    Reply
  7. Izan Ishak

    wahhh.. dah reserve nama utk bby perempuan ye papa n mamamifz. insyaAllah izan doakan cepat2 mifz dapat adik!

    Reply
  8. Marya Yusof

    As salam Papa Mifz,

    Samalah plan kite, nak anak kedua jugak… Insya’Allah, doa moga dpt perempuan lak lepas ni… Amin…

    Tp klau dpt anak lelaki pun syukur jugak… Rahsia Allah kan… kita berusaha je…chaiyok! chaiyok! Papa mifz :)))

    Reply
  9. Afzainizam

    gegirl mifz nanti mesti cun habis lerrr…. nama-nama baik untuk anak mmg hak anak..

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    sport rim rs watanabe

    Reply
  10. Juliet_iRa~"

    wahh hee..

    mmg excited dah tu..hihihi..

    smoga tercapai nt..insya-Allah :D

    mesti comel n lg cute dr mifz…ngeeee

    Reply
  11. Azian Elias

    INSYALLAHH..

    tapi tak dapat pun tak ada.. Lelaki aje pun tak apa..akak 3 lelaki you.. huuu..huu. tak pe.. penting bagi dai kasih sayang seccukupnya dan pelajaran..

    Reply
  12. Fabulous Me

    Wey tunggu la den dlu ha.. COpek bona ekau kayuh. Huhuhuhuhu..

    Sebut pasal bali mmg takot. Dah la ngam sbulan lopeh ade tembak menembak dalam berito maso ese kt spore mse tuh. Peh tu earthquake plak kat aceh 2-3hari b4 ese poei. Tapi tawakal jo la.. And ese byk masuk forum n burak ngn org2 sanun b4 poei. So ade la confident sket.. Samo gak thailand. Klu takot, tak kemano2 la kiteorang nih.. InsyaAllah..

    Ese slagi mano ado suami, selagi tuh ese raso selamat.. InsyaAllah

    Reply
  13. Diana @ BKKC

    lum preganant dah plan ke? waaaahhhin advance betoi ni.. takpe..takpe. Semua mendoakan mifz dpt adik nt..

    Reply
  14. ummiross

    Salam kenal juga Papa Mifz..

    Ummi tengok gambar kat tepi tu, Mifz sangat comel!, kalau dapat anak perempun tentu cun melecun juga, jangan tangguh-tangguh,hikhik!!!

    Reply
  15. LiYa HaNiF ::

    salam kenalgak papa mifz…

    liya teringin nak anak lelaki lak.. tp tk ade rezeki lagi hihihi

    Reply
  16. Kak Nam Kepoh!!

    wah..saat ni lah yg membuatkan ibu bapa gembira..kak nam pun ada ank perempuan.. nama Adelia Marissa..lebih kurang mcm mifz kn..hehehehe

    Reply
  17. mrs kayrul

    amin..mudah-mudahan…

    kayrul dulu ingat masa pregnant anak no. 2 perempuan, dah siap cari nama perempuan..skali bila scan..anak lelaki la

    dua-dua lelaki pun tak kisah janji sihat…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge