Mifz Genap 18 Bulan Hari Ini

As salam semuo…

Hari nih genap Mifz berumur 18 bulan…pantas sungguh maso berlalu…

67225 1509233923511 1014232884 31248337 3691982 n Mifz Genap 18 Bulan Hari Ini

Raso nyer macam baru semalam gua menemani wife gua kat dalam labour room tuh….mano yang tak baco lagi entry gua pasal pengalaman di dalam labour room tuh klik SINI

430223 3115192031460 1014232884 32520888 584011588 n Mifz Genap 18 Bulan Hari Ini

Sekarang nih pun dah makin bijak…perangai pun dah lain sikit…sebelum makan dah pandai tadah tangan dulu seakan membaco doa makan then dio sebut ‘ amin ‘ sambil tangan tuh dio sapukan muko dio…:)
Kalo bentang kan sejadah terus Mifz duduk atas sejadah tuh…then Mifz akan sebut ‘ Allah Allah Allah ‘ pastu ‘ Amin Amin Amin ‘….
Seronok tengok anak membesar…
* gambar ulang tayang

30 thoughts on “Mifz Genap 18 Bulan Hari Ini

  1. *SiRibenMerah

    kejap je da besar.. boleh jd abg mifz dah kot.. ehehehe..ape lagi papa mifz, sila bg adik kepada mifz..

    Reply
  2. Mamamya

    alhamdulillah…mifz membesar dgn sihat n menjadi anak yg bijak… :) mmg seronok tgk perkembangan anak2…

    Reply
  3. norhidana

    alhamdulillah… mifz dh jd big boy… masa terlalu cpt berjln sampai kadang kite tak sedar

    pandai mifz, msti dia selalu tgk papa ngn mama dia bt itu yg dia ikut

    Reply
  4. Ezad Skytech

    alhamdulillah…bagus la kalau mcm tu kan…kecik2 lagi da pandai..sejuk je mata memandang bila mifz mcm tu kan..:D

    Reply
  5. Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    dah makin bosar makin hensem..leh jadi model pakaian kanak-kanak nih..serius suker tgk cara mifz berpakaian..len kali lehla wat entri fesyen-fesyen baju mifz..boleh zikry tiru hehe

    Reply
  6. Afzainizam

    oohhhh mifz mmg cepat besar di depan mata kita orang semua…. semakin hari semakin membesar

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    sport rim rs watanabe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge