Koleksi Fesyen Rambut

As salam semuo…

Kat bawah nih antaro koleksi fesyen rambut Mifz sejak lahir hinggo yang terkini….

67225 1509233923511 1014232884 31248337 3691982 n Koleksi Fesyen Rambut

 

75784 1527243413737 1014232884 31281586 3616688 n Koleksi Fesyen Rambut

 

199840 1703574141895 1014232884 31587130 1767964 n Koleksi Fesyen Rambut

 

207036 1791500459998 1014232884 31686549 7055304 n Koleksi Fesyen Rambut

 

224618 1804641148507 1014232884 31706408 5491481 n Koleksi Fesyen Rambut

 

293995 2134203507360 1014232884 32072442 1645997 n1 Koleksi Fesyen Rambut

 

IMG00003 20120326 1409 1 Koleksi Fesyen Rambut

Fesyen rambut yang terkini nih pun lebih kurang sebulan yang lepas….senget akibat potong rambut tuh ketika Mifz tidur..hehe sekarang Mifz dalam proses menyimpan rambut supayo panjang sikit….:)

19 thoughts on “Koleksi Fesyen Rambut

  1. Telor Power

    yang paling latest gaya rambutnya. siapa yang potong???

    cuba cakap sikit bro. mcm tak berseni jer.hangin ni .

    Reply
  2. Afzainizam

    ahahhh papa jangan potong senget lagi rambut mifz tu….

    tapi tengok mifz dari dulu sampai sekarang mmg sangat cepat masa berlalu… so mifz berfesyen rambut dah berubah…

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    pasang roof rack carrier atas kereta

    Reply
  3. Afzainizam

    Thanks Papa mifz titipan dari tioman dah sampai ke tangan saya…. thanks berbanyak-banyak tak terhingga suka cita

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    pasang roof rack carrier atas kereta

    Reply
  4. Juliet_iRa~"

    comel je even mcm2 style..hee

    kalo potong sndri msti ada senget2 sikit..maklumkan bkn tukang gunting rmbut pro kan…:D

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge