Jalan-jalan Cari Makan

As salam semuo..

2012 04 22 18.17.23 Jalan jalan Cari Makan

 

2012 04 22 18.19.23 Jalan jalan Cari Makan

Firstly alhamdulillah sembelit Mifz dah elok sekarang nih..terimo kasih la pado yang bagi nasihat-nasihat tuh..sangat-sangat dihargai..almaklum la gua & wife banyak lagi perlu belajar bab-bab pemakanan Mifz terutamo nyer..

Hari nih gua sefamily agak lewat lunch..kul 3 baru lunch..kitaorang cubo makan kat Mohd Chan Abdullah di seksyen 15 Shah Alam..1st time ke sini..makanan berkonsepkan chinesse food..menu-menu nyer pun agak menarik..gua makan wantan mee bbq ayam manakala wife gua makan kantonis kuey teow daging..boleh tahan sedap nyer..

After settle makan kat situ..kitaorang pergi Giant Seksyen 13 Shah Alam pulak..bukan nak shopping apo pun sajo nak pekena yogurt icecream..Kiwiberry menjadi pilihan..kitaorang ado loyalty card..setiap pembelian pasti ado 10% less diskaun..raso pado gua samo jer dengan Tutti Frutti..tapi bezo nyer Tutti Frutti takdo loyalty card..so Kiwiberry lagi berbaloi..hehe

* ado survey-survey bukak franchise Tutti Frutti by Naza Group..mahal yar ampun..setengah juta kos nyer..

20 thoughts on “Jalan-jalan Cari Makan

  1. Izan Ishak

    wahh… bestnya makan2 kat mohd chan abdullah tu. dah lama sbnrnya teringin chinese food ni, tp kat sini takdelah pulak…

    Reply
  2. Fabulous Me

    Mak ai.. Half juta tuh.. Skarang tgh top ok la.. Sok dah x top camno kodai den nnti? ;p

    Abdulllah chan pada tokak den ngn suami tak brapo kono laaa..

    Laaaa apo Mifz sombolit plak???

    Reply
  3. Afzainizam

    kalau dekat aku dah test try dahhhh jauh lah pulakkkk

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    sport rim rs watanabe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge