Nike Factory Store di Genting Highlands

As salam semuo..

Jalan-jalan sekitar First World Plaza then terperasan lak Nike Factory Store..terletak di level 2B..dulu raso nye macam takdo..entah la mungkin jugak gua tak perasan sebelum nih..

Asal nyer just nak cuci-cuci mato jer..tapi masing-masing tak tahan dengan godaan..huhu


2012 03 26%2B20.44.28 Nike Factory Store di Genting Highlands

Akibat nyer terbeli la 2 pasang kasut..yang tengah tu gua punyo..RSP RM209.00..after diskaun dapat RM99.00..

Kasut yang melentik baik punya tuh pilihan wife gua..RSP RM119.00..after diskaun dapat RM99.00..

Kali nih tak beli untuk Mifz sebab takdo kasut untuk baby kat situ..

29 thoughts on “Nike Factory Store di Genting Highlands

  1. ikatankasihku

    serius smart , stylo n murah giler..nike koman2 pon mau 100 lebih kalau dah offer pon..pilihan yg tepat!

    Reply
  2. Afzainizam

    wooo cun gak mmg padan ngan harga banyak less tu… kalau aku kalau tak beli pon putih mato gak

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    masalah alternator kereta

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge