Cameron Highlands : Taman Agro Al Mashoor

As Salam semuo…
 
Okeh hari keduo di Cameron Highlands kitaorang mulo kan aktiviti melawat tempat2
menarik seawal 9 pagi…hmm…takdo la awal mano kan…hehe
429221 3120145235287 1014232884 32522874 292653361 n Cameron Highlands : Taman Agro Al Mashoor
426155 3120137875103 1014232884 32522854 1013584975 n Cameron Highlands : Taman Agro Al Mashoor
Sebelum bergerak…wajib la tangkap gambar sikit2 kan…hehe gambar2 kat atas tuh area chalet kitaorang duduk….Sri Juliana Chalet….lokasi chalet nih agak tersorok dan agak tinggi di atas bukit…tapi memang aman damai la…
Tempat pertamo yang kitaorang tuju ialah Taman Agro Al Mashoor….terletak di Kampung
Taman Sedia…100% perkampungan Melayu…tarikan utamo di sini of coz la strawberry
nyer…selain strawberry ado jugak tanaman hiasan berpasu,orkid & kaktus….
430536 3120149595396 1014232884 32522886 1696196898 n1 Cameron Highlands : Taman Agro Al Mashoor
Sampai jer terus menuju ke cafe…order home made strawberry ice-cream….wah kawan2
ku…terbaik…harga lupo la pulak…main bayar jer time tuh..hehe
After gua settle makan ice-cream tuh…gua bawak Mifz jalan2 sekitar taman agro tuh…hero
gua dah mulo bosan duduk dalam stroller tuh…hehe
432263 3120156915579 1014232884 32522908 1495009332 n Cameron Highlands : Taman Agro Al Mashoor
Mifz muko tak puas hati sebab tak dapat turun dari stroller…hehe
429412 3120158155610 1014232884 32522912 118081869 n Cameron Highlands : Taman Agro Al Mashoor
425839 3120153555495 1014232884 32522898 1203355211 n Cameron Highlands : Taman Agro Al Mashoor
Selain dari Taman Agro Al Mashoor nih…berhampiran ado beberapo lagi taman agro…korang
pilih la nak pergi yang mano satu…

Untuk mengetahui tempat menarik di Cameron Highland yang lain boleh klik SINI

28 thoughts on “Cameron Highlands : Taman Agro Al Mashoor

  1. Ujie

    dah 2kali ke cameron, tp tak penah menyinggah tmn al-mashoor.

    eskrim tu mcm sdp la..nak kena naik cameron lagi la nih!

    Reply
  2. MaryaYusof

    As salam papa mifz,

    Seronoknye bercuti ke Cameroon, mkn strawbery yum yum yum! Suka tgk ur wife, comel & sweet! Patutlah mifz comel! :D

    Reply
  3. Afzainizam

    oohhhh ni tempat macam kat cirite drama Vanila coklat tu kerrr….

    wooooo best gilerrr… segar-segar strawberi tuuu

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    tip jumping bateri kereta kong

    Reply
  4. Pingback: tempat menarik di cameron highland | PaPa MiFz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge